Apa yang Selamanya Hidup?

Forever Living adalah penanam dan pengeluar produk aloe vera dan aloe vera terbesar di dunia. Selama lebih dari 40 tahun, Forever Living telah mengubah kehidupan dan menghasilkan produk kesihatan dan kesihatan yang berkualiti tinggi untuk membantu orang kelihatan lebih baik dan berasa lebih baik.

Mengenai Peluang

Pemilik Perniagaan Sepanjang Hayat adalah orang seperti anda. Mereka membina pendapatan sambil saling membantu. Itulah cara perniagaan kami berfungsi. Dengan memberi ganjaran kepada anda untuk berkongsi keghairahan anda tentang perkara yang anda suka. Sama ada anda sedang mencari diskaun pada produk, atau sedikit perbelanjaan wang tambahan, kereta baru, atau kerjaya yang baru, Selamanya dapat membantu anda. Selama ini mempunyai struktur ganjaran yang kami panggil Pelan Pemasaran. Rancangan Pemasaran Selamanya menyediakan peta jalan terperinci untuk membantu anda sampai ke tempat yang anda mahu. Kami fikir bahawa Rancangan Pemasaran Selamanya adalah yang paling murah hati dalam Industri Pemasaran Rangkaian. Ia dipenuhi dengan insentif, bonus, dan peluang yang memberikan anda alat yang anda perlukan untuk membina perniagaan anda pada tahap anda sendiri sambil memberi ganjaran kepada anda untuk kerja keras anda.

Ketahui lebih lanjut mengenai bagaimana anda boleh menyertai pengalaman hebat ini!

Apa yang anda berminat untuk belajar?
Produk Perniagaan Kedua-dua
Dengan memasukkan maklumat hubungan anda, anda bersetuju untuk menerima tawaran pemasaran kami mengikut  Dasar Privasi.

Bagaimana Selamanya Berubah Hidup Saya

Je suis une jeune maman de 46 ans. J'ai découvert Forever il y a de cela quelques années. A la naissance de mon 2ème enfant, j'ai eu de gros problèmes de santé et c'est lors de cette épreuve que l'on m'a conseillé de consommer la pulpe d'Aloe Vera de Forever Living Products Celle-ci m'a fait énormément de bien, m'a permis de retrouver de la vitalité, un meilleur sommeil, une meilleure digestion et surtout de retrouver ma bonne humeur. Forte de cette très belle expérience avec des effets très positifis sur ma santé, j'ai pris la décision de partager ces merveilleux produits autour de moi. C'est ainsi qu'après un an et demi d'activité constante, je décide de quitter mon poste d'assistante de direction que j'occupais depuis 12 ans et donc de licencier mon patron et de me consacrer pleinement à mon nouveau métier. Un métier dans lequel je mépanouie et qui me permet surtout d'être maîtresse de mon temps. Le temps, cette équation qui nous échappe tant. J'ai toujours voulu entreprendre mais je n'ai jamais su comment ni quoi faire. Forever me le permet aujourd'hui. Passer du temps avec ma famille, passer du temps à profiter de mes loisirs, à profiter de mes enfants. Passer du temps à prendre le temps. C'est ce que me permet cette activité. Marie-Rose Preira - 0662288873 - mrpreira.flp@gmail.com

Manfaat Bergabung dengan Keluarga Selamanya untuk Selamanya

Jadilah Boss Anda Sendiri

Jadilah perniagaan untuk diri sendiri. Anda mempunyai kebebasan untuk membuat jadual anda sendiri, bekerja dari mana anda mahu dan mencapai apa yang anda inginkan.

Potensi Pendapatan yang Besar

Semakin sukar anda bekerja, semakin banyak potensi pendapatan anda. Kami tidak pernah menghalang pendapatan dan tidak mengehadkan keupayaan anda untuk mendapat pendapatan.

Menjelajah dunia

Menjadi pengembara dunia dengan insentif Forever. Jelajahi citra terbaik di planet ini.

Alat dan Latihan

Dari acara tempatan hingga beratus-ratus bahan dalam talian, anda akan mempunyai semua yang anda perlukan untuk berjaya.

Diskaun pada Produk

Dapatkan diskaun eksklusif pada produk untuk dinikmati sendiri atau runcit kepada orang lain.

Keluarga Global

Menjadi sebahagian daripada keluarga yang menjangkau dunia di lebih 160 negara.

  • Bersepadu secara tegas dan bebas hutang
  • Berpengalaman dengan pasukan pengurusan lama
  • Beroperasi di lebih 160 negara
  • Produk berkualiti yang semula jadi, secara semulajadi diperoleh dan maju secara saintifik
  • Tangan dituai, gel daun pedang tangan
  • Proses penstabilan yang dipatenkan dan pembuatan aseptik
  • Lembaga Penasihat Saintifik profesional yang berkelayakan
  • Disahkan oleh Majlis Sains Aloe Antarabangsa (IASC) untuk potensi dan kesucian

Bersedia untuk menukar hidup anda?

Jom kita jadi kawan

Halaman ini dimiliki oleh Pemilik Perniagaan Forever rasmi
Hak Cipta © 2023 Selamanya Produk Hidup
x
Kami menggunakan cookies untuk memastikan anda mendapat pengalaman terbaik. Dengan menggunakan laman web kami, anda bersetuju dengan dasar cookie kami.! More info.